Live streaming

In deze gekke tijd is het bijna vanzelfsprekend dat we online moeten werken. Online betekend dus ook dat we moeten gaan werken met video. Samen met AV Vision kunnen we eventuele uitdagingen hierin voor u oplossen. Door de jaren lange ervaring van Ed Fisscher in visuele evenementen kunnen wij u de oplossing bieden die u zoekt. Gaat het om een congres of vergadering.. of eventueel een uitvaart of bruiloft. En of dat nu bij u is of op een andere locatie.. Bijvoorbeeld een volledig ingerichte studio of een locatie waar we alles inrichten.

Voor alle congressen en andere online evenementen hebben wij bekijk de stream vorm gegeven. Op dit platform kunt u elke vorm van live stream plaats laten vinden. Openbaar of besloten. Met zoveel deelnemers als u maar wilt. Ideaal voor alle muziek events, betaalde of openbare lezingen of seminars. En uiteraard uw congres. Wij regelen alle techniek en het online platform.

Uitvaarten

Voor alle aanvragen die we kregen voor een stream bij de uitvaart hebben wij het platform http://www.uitvaart-online.eu aangemaakt. Hier kunnen we dan voor u of privé of openbaar de uitvaart zichtbaar maken voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn.

Wij kunnen er voor zorgen dat uw publiek, bezoekers of familie niks hoeven te missen.

Camera’s audio, licht en zelfs internetverbindingen, en alle bijkomende zaken kunnen wij voor u regelen.

Live Streaming
Bij VanderHeide Audiovisueel kunnen we alle video streaming voor u regelen.

Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.